onsdag 13 mars 2013

Fleeceflätor

Det hela började med att Terese frågade mig om jag visste vem tjejen var som hon köpte fleeceflätor av i höstas. Vi pratade vidare och jag konstaterade att det inte borde vara så svårt att göra fleeceflätor. Jag kom på att jag hade några fleecefiltar liggandes som jag inte behöver. Jag ville helt enkelt testa att göra för jag misstänkte att det skulle vara ett pyssel som passar mig. Jag gillar ju den typen av pyssel och har flätat mycket tidigare. Jag letade fram mina fleecefiltar, klippte till remsor och började fläta. Den första blev så där, sen gjorde jag två små. Den fjärde jag gjorde (den längsta) blev riktigt bra. Nu har jag fått in snitsen :)

Jag ville testa en ny variant vilket jag också gjorde. Den blev helt okej. Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen men det här är ett projekt som jag definitivt kommer att fortsätta med för det här var verkligen roligt! 

Miqro vill ha alla fleeceflätorna för sig själv...

2 kommentarer:

  1. Det blev riktigt bra. Kan man beställa en sådan av dig någongång?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart att du kan beställa! Jag ska lära mig lite olika varianter tänkte jag och göra med olika färger. Så det är bara att beställa så ska jag göra så gott jag kan ;)

      Radera