lördag 10 januari 2015

Snöig promenad

Idag var planen att ta en ordentlig fotopromenad. Bilden på startsidan behöver bytas ut och sen är det ju alltid kul att få lite nya bilder :) Planen sprack då vi vaknade för sent och när vi väl kom iväg hade det börjat snöa ganska ordentligt. Systemkameran fick vara hemma men lillkameran fick följa med "för säkerhets skull". Vi tog en promenad på cirkus en halvtimme. Hundarna sprang lösa och tyckte att livet var rätt bra så det var ett gäng nöjda flockmedlemmar som kom in i värmen sen. Fotopromenaden får helt enkelt gå av stapeln en annan dag när det åtminstone är uppehåll...

Miqro var så klart inte sen att ställa upp på bild:

Även hussen ville vara med på bild, här poserande framför Gamla Uppsala högar:

Hussen och matten tillsammans i snöstormen:

Det var bara Myzaq som inte fastnade på bild den här promenaden. Han var dock med så nästa gång får jag se till att få med honom på bild också. 

Imorgon är det träningstävling i agility igen... Myzaq ska starta sin andra blåbärsklasstävling så vi hoppas att han vågar springa in i tunnlarna den här gången... Sen har jag också anmält Myzaq och mig till en agilitykurs för att vi ska komma igång ordentligt. DET ser jag fram emot jättemycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar