lördag 12 januari 2013

Ligga på filten

Idag fyller lillebror år och vi var bjudna på smörgåstårta. Eller det var väl jag som var bjuden egentligen. Hundarna fick följa med ändå. Det var mycket folk så jag hade med hundarnas filtar. De är så himla duktiga att ligga på sina filtar när de blir tillsagda. Mamma och faster gick och pratade med hundarna vid ett par tillfällen men sen la de sig ner igen och fortsatte koppla av. Det är helt perfekt!

I onsdags när vi var och hälsade på min kompis och hennes lilla dotter var vi först i köket. När vi skulle upp och titta på övervåningen fick hundarna ligga kvar på filtarna i köket. Jag sa åt dem att stanna men var inte helt säker på hur länge de skulle ligga innan de tröttnade. Vi var på övervåningen i kanske 30-40 minuter eller nåt sånt. När vi kom ner igen låg hundarna så snällt på sina filtar. Då blev jag väldigt stolt och glad måste jag säga :)

Det är så himla praktiskt att ha en sån grej. Filtarna är ju så lätta att ta med och ett smidigt sätt att hjälpa hundarna att koppla av i andra miljöer. Jag är jättenöjd och glad att jag har det redskapet.

1 kommentar: